Thailand
Door: D en D
Blijf op de hoogte en volg Dorien
13 Oktober 2008 | Thailand, Bangkok
13 Oktober 2008 - 10:26
Sjen:
Hallo luitjes, is het leuk in Thailand? Wij missen jullie. Dikke kus, Sjen, Eus en Faye. -
13 Oktober 2008 - 12:22
Danny:
Jullie moeten straks weer reintegreren als jullie zo door gaan. Helemaal mooi jullie op het strand te zien terwijl ik op kantoor achter m'n compu aan het werk ben. Geniet !!! -
13 Oktober 2008 - 15:42
Margriet:
Wat is dit voor een decadent resort? Krijgen jullie in de herfstvakantie gewoon doorbetaald ofzo? -
13 Oktober 2008 - 19:22
Snug II:
Zo jaloers!!!
14 Oktober 2008 - 15:35
Ido En Wilma:
Zo, wat een lekkere foto!!
In alle opzichten luitjes. Jullie staan er goed en lekker gekleurd op.
Heel veel plezier verder, wij genieten nog steeds van de foto's
knuffel, Ido en Wilma
ps: Cedric is verhuisd en na heel veel klussen hebben we een tikkie last van het lege nest.........
Over twee maandjes is het zover! -
15 Oktober 2008 - 21:58
Kitty:
Heb me net een breuk getypt aan een mail, dus hier even kort. Leuke (nieuwe toch?)bikini. En Daan, ben je je alvast aan het voorbereiden op de Maori cultuur ?! -
19 Oktober 2008 - 19:04
Jan Kweekel:
prachtige foto's en tattoo? We genieten een zo een klein beetje mee.
feyenoord weer verloren -
20 Oktober 2008 - 20:39
Jolan En Patrice:
Dat ziet er erg relaxed uit, jullie zien er goed uit en....wa is da vor un plekploatje op oew erm,Daan? Henna of echt?
Geniet verder en tot het volgende verhaal -
21 Oktober 2008 - 17:49
Janny En Piet:
wat een mooi gezicht die monniken die hun ontbijt ophalen dat jullie dat konden fotograferen.geniet maar lekker wij genieten mee.Hier alles o.k. hebben al lootjes voor de Sint getrokken.de pepernoten liggen al in de winkels.