Wij zijn er klaar voor
Door: Daan
Blijf op de hoogte en volg Dorien
30 Oktober 2011 | Nederland, Breda
Dorien heeft vandaag de halve marathon van Etten-Leur (een thuidswedstrijd dus voor haar) gelopen en daarbij de teller op 1031 km gebracht en haar gewicht op 76 kg. Wat een geweldige voorbereiding. Ik ben nu eens op de fiets gestapt en haar gecoacht tijdens de halve marathon. Constant 10 km per uur en geen risico's genomen. Prima gelukt. Door mijn blessure ben ik vanochtend even 1 uur en 1 kwartier gaan lopen, samen met Doerak in het bos en dat ging niet verkeerd. Ik denk wel dat ook ik op tijd blessurevrij ben. Tot voor 2 weken ging het erg goed. 1.58 op de halve marathon van Eindhoven en daarna een blessure aan de rug. Even balen want dit is dus een geweldig project. Samen met je vrouw de mooiste marathon van de wereld lopen. Haar eerste en mijn 15e.
En ook nog met onze lieve vriendinnen Caro en Gwen. Ook zij zijn van de partij en hebben ook waanzinnig hard getraind.
De voorpret van mij is erg groot. Want de dames weten wel dat het fantastisch wordt, maar je eerste marathon lopen met 47.000 andere lopers tussen 2 miljoen toeschouwers door alle wijken van New York is overweldigend. Morgen nog even hard werken en dan de koffers inpakken.
31 Oktober 2011 - 09:06
Simone:
Ha sportievelingen !
Vanuit het Bredase zal ik jullie volgen enne ik wens jullie superveel plezier en heel veel succes bij de Marathon!!
xxx -
31 Oktober 2011 - 14:14
Tom:
Jullie zijn helemaal geweldig. Een super voorbereiding Door. Dat wordt een tijd waar ik jaloers op ga worden. Weet ik nu al. Daan, het gaat lukken! -
31 Oktober 2011 - 16:23
Peggy:
Wat een feest! Eindelijk is het dan bijna zover. We leven met jullie mee en wij gaan gestaag door met onze eigen marathon. Heel veel genieten en dikke zoen van ons. -
31 Oktober 2011 - 16:55
Kitty:
Ha fanatiekjes......,
Hoop dat het goed gaat, het fantastisch wordt en jullie enorm genieten :-) En dan natuurlijk ook nog even naar Moma en het monument !
X kit -
31 Oktober 2011 - 19:54
Keetie:
Ik ga jullie zeker volgen! Ben nu al trots op jullie...:)
Heel veel plezier en vooral genieten!
03 November 2011 - 08:02
Philip:
Dorien en Daan, ik ga je volgen hoor, in ieder geval veel voorpret met de groep en allemaal natuurlijk uitlopen die metertjes.