Op naar New York! - Reisverslag uit Breda, Nederland van Dorien Duindam - WaarBenJij.nu Op naar New York! - Reisverslag uit Breda, Nederland van Dorien Duindam - WaarBenJij.nu

Op naar New York!

Door: Door

Blijf op de hoogte en volg Dorien

28 Oktober 2011 | Nederland, Breda

Na maanden voorbereiding en meer dan 1000 km in de benen is het bijna zo ver: we gaan de marathon van New York lopen! Voor Daan wordt het de 15e marathon sinds 2003, wanneer hij zijn eerste ook in NYC liep. Voor Dorien is het de eerste (en de laatste?) en meteen de mooiste van de wereld - heb ik van horen zeggen.
Samen met Gwen en Caro gaan we mee met de Rotterdam Running Ambassadors, die hun 10 jarig jubileum vieren met deze reis. Er gaan bijna 80 lopers mee en zo'n 40 supporters. We zijn een week weg en krijgen een uitgebreid en interessant programma voorschoteld, waarover later meer. En slapen doen we in een 5-sterren hotel, vlak bij Central Park gelegen. Bijna te mooi om waar te zijn allemaal!
Zoals gezegd zouden we er wat training betreft klaar voor moeten zijn. Daan traint het hele jaar door al en ik ben in maart al rustig begonnen. De laatste 4 maanden hebben we een intensief trainingsprogramma gevolgd (3 á 4 maal in de week) en de afgelopen weken 2 x een 25 km en 3 x een 30 km gelopen. En dan schijn je er klaar voor te zijn!
Daan is op het moment nog aan het herstellen van een (zenuw)blessure, maar het ziet er naar uit dat hij net op tijd weer fit is. In ieder geval heeft hij vandaag weer 5 kwartier gelopen. Dorien werkt haar laatste trainingen en heeft er zin in!
Volgende x meer.